Slavic Hookah Battle na Ostravě v dýmu!

Festival vodních dýmek

Slavic Hookah Battle na Ostravě v dýmu!

CZ (EN version below / Ниже написана русская версия):

Když jsme zmiňovali, že to bude velké, tak jsme to mysleli opravdu vážně! Na letošním ročníku Ostravy v dýmu se totiž můžete těšit na pravý Hookah Battle! Jedinečný a největší světový dýmkařský šampionát, konající se již od roku 2011. Na půdě ostravského výstaviště se tak utká 12 týmů z celého světa v nekompromisním dýmkařském souboji na ostří kleští. Uvidíte tak jedinečnou show, úžasné výtvory a zažijete opravdovou zábavu vedenou světovými osobnostmi dýmkařského businessu. Celé to vypukne již v 15:00 na Ostravě v dýmu, 27.6.2020.

https://slavic.hookahbattle.com/en/

EN:

When we mentioned it would be big, we meant it! You can look forward to a real Hookah Battle at this year’s Ostrava v dýmu (Ostrava in Smoke)! Unique and largest Hookah world championship, which has been held since 2011. On the ground of the Ostrava Exhibition Center, 12 teams from all over the world will compete in an uncompromising hookah-fight. You will see a unique show, amazing Hookah work and you will also experience real battle led by world-famous personalities of the hookah business. It all starts at 3 pm in Ostrava v dýmu, 27.06.2020.

https://slavic.hookahbattle.com/en/

RU:

Когда мы упомянули, что это будет большой фестиваль, мы имели в виду, что это будет реально большой фестиваль! В этом году в Остраве в дыму вы можете рассчитывать на реальный Hookah Battle! Уникальный и крупнейший в чемпионате мира по кальянам, проводимом с 2011 года. На территории выставочного центра Остравы 12 команд со всего мира будут соревноваться в бескомпромиссном кальянном балте. Это позволит увидеть уникальное шоу, удивительные творения и опыт во главе с мировым классом кальянного бизнеса. Все вспыхнет уже в 15:00 в Остраве в дыму, 27.6.2020.

https://slavic.hookahbattle.com/en/

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *